Ежедневна простотия

събота, март 05, 2005

За културния младеж

След почти едномесечна пауза, Orlinatora се завръща в зоната на тъпото и простото за да ви осветли по поредния важен житейски въпрос, а именно - културния младеж и неговите социално-икономически функции в съвременното общество.

Много е харабежно в днешно време да си културен младеж. То си еба майката направо от културни младежи - даскалата се напълниха с персони, които не гледат порно, не пушат, не пият и не пляскат женоря по задника. Но какви са причините за тази работа? Какъв точно е културния младеж? Започваме традиционната вече дисекция...

ПРИЧИНИ ЗА БОЛЕСТТА
Най-често причината за появата на културния младеж се таи дълбоко в неговите първи години, в прохождането му на този свят. Установено е, че най-често културни льохмани стават хората, които като малки често са страдали от запек и майките им са ги третирали по метода "Ей ся ти ръгнах лъжицата у бебешкия гъз, да ти ебам майката келява". Интензивното ръгане на лъжици, лопати и други селскостопански устройства води до т.нар. изпедерастяване, което обаче после бива потиснато от културния младеж, тъй като още на 4 години, след като е прочел всичките женски романи на майка си, той решава, че любовта, сиреч ебането, не е за него, и се концентрира върху т.нар. мозъчно изпедерастяване, тоест трансформацията по посока "културен младеж". Тези му действия обуславят и бъдещия път на развитие - културният младеж, за разлика от нас, не си играе с играчки, а гледа "Дързост и красота" с баба си. Това води и до още един важен комплекс, който се развива още в най-младите години на съответния пън - комплекса "От златните ръце на баба". Културният младеж е особено привързан към по-старите си роднини, тъй като те за него са източник на красота, мъдрост и кисело мляко. Ето защо, единствената сексуална фантазия на иначе отказалия се от любовта индивид остава да й го нашундри на бабата, ама яко така, мъжката. Проблемът се задълбочава от това, че и е пуснал ръка насред "Богати и жестоки", след което е бил бит с точилка и ръган в гъза с остри ножове.

Същност на феномена "културен младеж"
След тези развития в най-ранна детска възраст, културния младеж най-сетне тръгва на училище, където се утвърждава като такъв. Причината е, че децата от класа му обичат да си играят в коридора, да се блъскат, да си палят пръднята и да си серат в гащите, за да им мирише на хубаво. Културният младеж, от своя страна, си седи на чина, донесъл си е книжка от тях, и в междучасието се учи как да прави сръбска скара, за да може най-сетне да зариби баба си и двамата да се изпраскат. Ето защо той бързо получава прякор от определен тип, викат му зубър, а класната му ръководителка го халосва с голямата палка по пръстите, когато на урока за членовете на семейството, при вида на баба, той си пъха кунките в панталона с цел да изсвири едно курово соло а ла Сантана. В последствие, в своето развитие, културният младеж попада в гимназията, където окончателно къса всякаква връзка с цивилизования свят, в който живеем. Именно там той вижда как определена група хора (останалия свят), ходи по кръчми, пие, пуши, влиза пияна в час, извинява отсъствия с бележки-фалшарки, не влиза в час и общо взето си живее в живота. Въпреки, че бивайки културен, младежът се възмущава от тези действия, той все още не е прекрачил границата на безграничната олигофреничност, но това рано или късно се случва - това е моментът в който той отиде при някой изявен пиячопушачобегач (за кратко Делта) и го осветли, че това което върши е ужасно, неморално, неетично, и в името на баба си той не може повече да го толерира. В този момент жребият е хвърлен. Alea iacta est, ей как хубаво звучи на френски (бел. Орлинатора - знам че не е на френски. На немски е.). Културният младеж вече е загубил всякакви ценности, всякакво умение да живее, и пропада завинаги в бездната на тоталната, демонична асоциалност, и в тоя ред на мисли, баба му скоро ще умре и той ще остане и без смисъл на живота. От тук можем да синтезираме и едно цялостно определение за културен младеж:

Културният младеж е такъв младеж, който не пие, не пуши, не ходи по жени, не гледа порно, може да готви, като сере се пази да не му се чуе пръднята, трие си гъза с ризата и иска да наебе баба си

(бел. Орлинатор - току що се сетих, че Здравко от Биг Брадър ги притежаваше всичките тия качества. "Туй мунче мой всичку")

ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ИЗЖИВЯВАНЕТО НА ФЕНОМЕНА "КУЛТУРЕН МЛАДЕЖ"
Последствията от изживяването на тази болест са свързани най-вече с етапа, на който е изкарана - съвсем възможно е например налице да са всички детски травми, но момчето да си стане съвсем нормално, възможно е и да е бил зубрач в училище, но в крайна сметка, някой ден, да реши че тая работа с кръчмите и касетите с нецензурни надписи по тях си струва, и да се върне на правилната страна на екзистенциалната монета. Единствената ситуация, при която културният младеж остава цял живот такъв, е след като прекрачи границата на търпимост т.е. открито да се отрече от ценностите на деградантското общество. Ако това е било извършено, шансовете за възстановяване са мизерни, дори бих казал нулеви. А аз като кажа предвид нулеви имам предвид нулеви, а не единични, както някои си мислят. Културният младеж, преминал границата, еволюира в културен капут и умира като културен дядка, като в нито един момент от живота си не изживява съвършени емоции като алкохолен делириум, секс, чикия и пиене на гроздов сок с гъз.

РОДИТЕЛИ, ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СИ! НЕКА НЕ СЪЗДАВАМЕ ПОВЕЧЕ КАПУТИ!



Кликнете тук, за да гласувате за нас и да покажете на света, че ние, простаците, сме повече и по-готини

2 Comments:

  • ???

    By Anonymous Анонимен, at 8 октомври 2008 г. в 9:57  

  • От хомофобски статии нямаме нужда, никой не става гей; преди да пишете глупости, прочетете внимателно тонове медицинска литература! Хомосексуалността е една от многото сексуални вариации, а не болест!

    By Anonymous Анонимен, at 18 април 2010 г. в 12:34  

Публикуване на коментар

<< Home