Ежедневна простотия

четвъртък, февруари 03, 2005

Какво предстои да се случи?

Видимо успяхме да създадем някакъв кьорфишек около съществуването си. Ето защо се намери и добър човек, който да ни осигури домейн, хостинг и възможност да работим така, че да бъде животът ви по-забавен всяка вечер.

Какво предстои, вероятно се питате, за да станат тези чудеса?

Като начало, сайтът в този си вид ще съществува до началото на следващата седмица. След това всички материали ще бъдат пренесени на http://www.extazi.com - сайт, който е съществувал без нас доста време, но сега вече е готов да се прехвърли в измеренията на истинските простотворения. С думи прости, дизайнът ще е друг, но съдържанието ще остане абсолютно същото като стил и изпълнение. Освен това, новият хостинг ще ни позволи да въвеждаме в сайта нововъведения, които блог-форматът просто не би позволил.

Още от днес, сегашният форум спира да се поддържа и се заменя с нов, който се намери на http://extazi.com/forum4e - форум, който, надявам се, ще се разрастне бързо и ще ни позволи да станем качествен сайт за простотии.
Кликни тук, ако искаш да гласуваш за нас

1 Comments:

  • extazi, вместо да направиш хумористична страница, ти си направил страница за душевното изпразване на чалгаджии и аренбисти. Ти си олигофрен и предател. Популяризираш чалга. Мечтаеше си за хумор и простотия, но се гмурна в лайната като другите простаци. Разочарование.

    By Anonymous Анонимен, at 8 октомври 2008 г. в 10:11  

Публикуване на коментар

<< Home