Ежедневна простотия

неделя, януари 30, 2005

Десетте най-лоши неща, които могат да ви се случат, по време на секс

За пореден път е неделя, и аз както обикновено съм в особено просташко настроение, което означава, че следва поредната размазваща (е, може и да не е, зависи дали наистина искате да ви се случат тия работи) статия.

10. Загуба на ключовете при перверзни игри с белезници
Изключително популярен и широко разработван в разнообразни филми мотив, но въпреки това се е случвал (доказано), на няколко пъти в Америка и веднъж в Италия. Случаят в Италия е по-интересен, тъй като мъжът се оказал доста сериозно овързан и момичето отишло да търси някой, който да го отключи. През това време той започнал да се дехидратира и отишъл, дибидюс гол, но все пак овързан като хамбургски салам, в болницата. Там сестрите решили, че тоя явно е избягал от затвора, понеже имал вид на робот, с всичките тия вериги по него, та извикали полицията, която го прибрала, та чак после установили, че просто е видимо перверзен. Ебахти излагацията, сигурно родителите му са ходили да го приберат от затвора. Американските случаи са си тъпи, по американскиму, сиреч хората се овързали и после викали чичко полицай да помага. Явно чичко полицай му е баялдисало, защото на няколко пъти отказвал да ходи да гледа голи, овързани мадами. Видимо педераст, или просто е миролюбец и не обича такива сцени.

9. Смърт след опити за самоовързване
BDSM дисциплините явно ще заемат няколко места в този скромен списък - Хората в братски САЩ са решили, че нямат нужда от партньор в еротичните си игри със садомазохистичен характер и се овързвали сами. Доста тъпо, предвид факта, че белезници по принцип се отключват само с ключ - което е възможно, но само ако си достатъчно сръчен, за да се отключиш сам. Има доклади за няколко жени, които решили след като се завържат едно хубаво (ръце, крака, дори циците си завързали с някакви щипки, които били свързани с вериги... абе, ненормалници), след което си хакнали някаква кожена маска на чутурата. Една от тях дори турила ключа в кубче с лед, което чакала да се разтопи. Логично, не намерили ключа и разносвачът на мляко (естествено, това е образ, който абсолютно задължително се появява в тъпите американски филми, ги намерил перверзно завързани и подчертано мъртви, я от задушаване (тая с маската), я от дехидратация. Тъпо, може да се случи само в Америка.

8. Да имаш болест на Перийоний
С една дума, синдромът "крива пишка". Курът ти или е извит и сочи надолу, или нагоре, което прави ебането много трудно. Логично е предположението, че по-дълъг такъв може просто да изкърти путката (ама сериозно) и да нанесе сериозни контузии или поне зверска болка на възлюбената си. Плюс това просто не е естетическо, някак си - представи си да лъскаш не с хоризонтални, а с вертикални движения, все едно чистиш картечницата, а не стреляш със нея. Или пък да си бръкнеш в пъпа с хуй. Или като ти правят свирка момичето да започва движението си някъде от нивото на корема ти и да завършва в зоната на пубиса, сиреч там, където си космат като горила.

7. Да имаш PID (Pelvic Inflamatory Disease)
Знаеш какво е венерическа болест, нали? Ако не знаеш, то вероятно си объркал сайта - за деца на твоята възраст не е препоръчително да четат подобни глупости. Ще го обясня по изключително прост и разбираем начин - мъжът като чеше на жените шундрите може да си е хванал там срамни въшки, херпес, сифилис, квото и да е. Ако обаче не отиде на доктор и тия гадове не се излекуват навреме, а просто "си минат", ще разбереш какво е това чудо - ставаш особено стерилен и пишката БОЛИ. Под БОЛИ разбирай пари, ама пари зверски, както когато беше малък и си я миеше и те болеше, но още повече, и по цял ден. Лекува се с крем, за стерилността, която поражда, не знам.


6. Тя да се окаже мъж
Гледал си го по филмите, много пъти, но този път си го визуализирай реално, без камера, която отлита нанякъде в ключовия момент, в който спарените, космати мъдури™ на "героинята" лъсват пред лицето на протагониста. Кофти, нали? Няма информация в интернет някога да е ставало, но със сигурност е - живеем в голям свят. Така например един познат без малко да го нашиба мъж без да е педераст, просто защото след Нова Година (разбирай bebida grande, The Great Drinking, Апокалиспис Сега) един чичко му предложил напитка и той забелязал розовия панталон и потничето, барабар с високите ботуши, точно преди да отиде да "пийне по едно" и да му пръснат гъза от ебане. Но това - това е нищо. Просто си го представи бе путко. Отиваш си в дома, хванал под ръка красива, чернокоса путка с дрезгав, секси глас. Мяташ я на кушетката и почваш да събличаш, нежно игнорирайки възглавници, ръгнати ня мястото на уж сексапилните цици. И после - после космати мъдури, пишка, кур, голям, крив. А сега си представи и педала да се окаже мускулест и да те изплющи като Найден - Зарито.

5. "Той не намери дупката"
Доказано се е случвало в Америка, вероятно и на много други места. Издирих го, докато гледах някакъв лайнян сайт за сексуална помощ в опит да се вдъхновя за тази статия. Видимо момичето било младо и настоявало те да се наебат, но младежа, бивайки аномалия и идиот, не можал да намери шибаната дупка. Абе, делко, ти порно не гледаш ли, от путка са те правили, ТРЯБВА ДА Я НАМЕРИШ БЕ? Но мисля, че този гаф печели почетното място точно по средата на нашата скромна класация не защото представя мъжът като идиот, а заради мислите на путката, която е останало ненаебана просто от глупост - ЕБАХТИ ШОКА. Понеже най-вероятно по-голямата част от читателите са мъже, ще го представя по друг начин - Как ще се почувстваш, ако си навил някоя хубава шундра да ти направи свирка и тя те светне, че не знае откъде да го лапне?

4. Тя да се изпърди зверски както си я ебеш в гъза
Няма данни да се е случвало просто защото никой не е достатъчно смел, за да си признае, че само изкарали хуя от нечий гъз по третия начин, със силна въздушна струя. Стига толкова високо, защото аналния секс между мъж и жена (а хомосексуалния при мъжете няма да го обсъждам, това е твърде гнусно дори за човек, който пише подобна статия) е достатъчно рядък, за да бъде интересен, а това безспорно е по-неприятно от всичко, което можеш да си представиш. Жените не пърдят друг път, мисли за това следващия път, когато се каниш да ебеш нечия майка в гъза. И ако с гаджето ти си падате по нестандартните неща, не яжте боб или леща преди това.

3. Скъсване на презерватив и алергия от "вълшебни хапчета" по едно време
По информация на Дони Войвода, това безспорно е едно от най-адските сексуални преживявания, тъй като предполага екстензивен стрес веднага след изпразването. Пак се връщаме към практиката с визуализирането - ебеш си ти, ебеш си, таман си пробил, празниш се - евала. Особено ако това ти е сефте. На върха на планетата си. Изведнъж поглеждаш презерватива, който е скъсан като путката на жертвата ти, която през това време мучи недоволно. Демонстрираш и презерватива. Шок и ужас, и двамата известно време се държите като войник последен ден, който са застреляли в гъза и той е цъфнал (гъза, войника обикновено в тая ситуация гледа... абе като пукал гледа). Тя отива в аптеката, взима си хапче и доволно го гълта, ти се обличаш и отиваш вкъщи, да лъжеш вашите, че си ходил да учиш по биология. В три, три и половина вечерта тя ти звъни от болницата и те светва, че има алергия и че организмът й, примерно, не е приел хапчето, тоест е потенциално бременно. С думи прости: само "Дюрекс".

2. Само за жени - да ти разкарат Г-точката по бързата процедура
Правело се е в много европейски държави, за да се накажат развратниците. И до днес е налице в Африка и племето Правипутказулум, които си режат на жените точките, така че да не могат да достигат оргазъм. Повредата е невъзстановима, но ме съмнява да може да се наложи да се свърши по медицински причини. Винаги се е случвало на хора, които обичат ебането - представете си, без оргазъм, до края на живота ти. Монахиня. Завинаги. Боли, нали? Освен това самият процес, както можете да се досети, е безкрайно болезнен, тъй като се е извършвал без упойка и с огромен сатър, с който просто са бодвали нужното място, и са го оставяли да кърви.

1. Нашият шампион - пръсване на артериите на кура по време на сексуален акт
По абсолютно потвърдена информация от източник, близък до този сайт, това се е случвало. Да бе, в България, в наше село. Едно момченце кротко си чукало приятелката, когато вероятно е осетило силна болка. Артериите на кура се пукат и кръвта навлиза с бясна скорост в кура, довеждайки до парафимоза (неспособност да си върнете кожичката на кура над главата). Курът, дами и господа, ЗАСЯДА И РАЗШИРЯВА путката. Това боли дори още повече - как смятате, че се решава проблема? Вика се "Бърза помощ", която завежда попадналите в някаква вечна прегръдка. Оттук нататък доктора си вовира ръката в станалата вече грамадна путка, и го натиска назад (бел. Азис - Каааааааак болиииииииииииииииии), като по този начин той цъфва извън путката, с размерите на огромен балон. И двете жертви после са с пластика.

Кликни тук, ако искаш да гласуваш за нас

7 Comments:

  • случайно попаднах на тази невероятно интелигентна статия.. реших да я дочета докрай, защото ми беше интересно дали ще стане по тъпа! Но за мое учудване към края си тя стана толкова глупава, че просто няма думи да се опише!
    Явно писана от простак, който не знае други думи освен нецензурните.. без култура и.. млади човеко, използвай "дарбата си" да правиш статии в друга насока и на друга тема, ако въобще умът ти може да се разпространява извън тази периферия! Ако ли не.. дано нещо от изброените полови органи ти влезе в устата(в случая някои белезници ти закопчаят ръцете) и да не можеш повече да ни облагородяваш с "умните" си прозрения;)
    успех!

    By Anonymous Анонимен, at 22 юни 2007 г. в 23:35  

  • Егати тупотията!По-голяма глупост не съм чел!Брат'чет,ти определено не се славиш нито с оригиналност,нито с интелект!По-добре се връщай на строежа,носи тухли и вар и остави писането и мисленето на някой,на който му се отдава!!!

    By Blogger gogogo, at 30 юни 2007 г. в 12:21  

  • Много си зле, човече :D

    By Anonymous Анонимен, at 6 септември 2007 г. в 22:26  

  • баси гнусната твар си бе

    By Anonymous Анонимен, at 22 октомври 2007 г. в 18:57  

  • Маломник от класа, кефиш, брато, че чак ми се прииска да те изнасиля. Е нема такъв простак като тебе или вас, които пишете тези глупости.
    Наздраве !

    By Anonymous Анонимен, at 9 ноември 2007 г. в 4:57  

  • Здравей ПравоКури приятелю!През целия си 18 годишен живот по тъпо изказване по темата за секс-а и конкретно за синдрома на "кривите пишки" не бях чувал.Ти с твоят прав пенис може би само си мечтал за момиче или изцяло се отдаваш на платена любов.Би ли ми обяснил как ако ти беше прав като прът излезнал от банцига можеш да правиш най-различни пози и да доставиш удоволствие на една жена.Помисли само как е устроено женското тяло или по точно вагината, и тогава говори.Извинявай, забравих ти вагина си виждал само по сайтовете и на снимка (рисунка).Незнам с твоя красив и прав член какво голямо удоволствие можеш да доставиш на партниора си, ама ти предлагам да си го забиеш отзад май там ще ти е най-удобно.Моя е крив и нагоре и наляво бие, дори един мой приятел ми каза "ебати грозния хуй" да, грозен ама върши работа, даже добра, а такива подлезурковци дето са смучили само на мама цицата и си удрят след всеки допир с момиче в градския транспорт, по една мощна чекия не искам да ми дават мнения за секса. Петър, 18г. , Пловдив

    P.S. Ти някога като ебеш ще го спускаш ли кво ще правиш хоризонтален чикибоецо?

    By Anonymous Анонимен, at 10 март 2008 г. в 16:56  

  • даже не ми се занимава да коментирам коментарите - вижте заглавието на блога, последния може да провери и съответната болест и да ми каже до колко естествен би бил подобен пенис. Явно не са малко хората, които си мислят че това е лайфстайл статия - ми не е.

    Явор, 18 г. - радвам се че намираш за нужно да споделиш формата на пениса си с всички нас. Става ми ясно защо те е засегнала статията - за теб ще обясня обаче още по-простичко, че тя даже не е мнение за секса, а статия в сайт, наречен "Ежедневна простотия". Ерго , ако ще й хуят ти да е с формат сусамено геврече, си оставаш отревист олигофрен.

    Govnyo/Orlinator (нямам даже спомен под кой от двата псевдонима съм го писал това)

    By Anonymous Анонимен, at 11 март 2008 г. в 13:19  

Публикуване на коментар

<< Home