Ежедневна простотия

четвъртък, януари 27, 2005

Хеви металистът и неговите свойства

Метълът е навсякъде около нас - ако се разходиш из центъра на локалния си град, село, паланка или космическа база ще установиш, че поне един от срещнатите хора е облечен в черно, има дълга коса и вид на човек, който е попаднал на съответното място след могъща слонска пръдня от другия край на Галактиката.

Настоящата статия прави отчаян опит да обобщи най-важните качества на металиста (или метълиста, зависи от гледната точка и вашата биполярност (важи само за атоми (айде и още едни скоби, три за щастие))). Едва ли има нужда да обяснявам, че първообразът на тази статия е Живко Метъла, локално адово изчадие и братче от оня, близнашкия вид, на Ламена Косматото (виж приключенията на Дони Хайдутин, в частност интервюто, за детайли). Но докато Пламена няма видимо окосмение и умело парадира с напредналия си аутизъм, Живко е метъл, и то какъв! Следва да научим:

1. Външен вид
Крайно време е да зарежем предразсъдъците - метъла не е носител на силни, мъжествени черти и дълга коса. В общия случай той е с размерите на шушулка, като най-вероятно пишката му е правопропорционална на размера му. Необходимо е наличието на добре поддържан мустак, за предпочитане с ЕДНА на брой гъста вежда. Под една вежда не разбирайте само една вежда над едното око, а една плътна косместа покривка по протежението на цялото чело, която придава на субекта вида на ебан от булдозер. Косата не винаги е дълга - често невръстните металисти се носят с къси коси, поради неспособността им да си пуснат дълги или просто защото "мама не дава".

2. Облекло
Черно. Кожа. С две думи успявам да опиша есенцията на облеклото на метъл субобществото. Който иска да ми духа... да, верно, никой не ще да ми духа. Хубаво, нататък. Метълиста изпитва натурално привличане към кожата. За него е важно всички аксесоари по тялото да са направени от кожа, или в най-лошия случай от метал. Така например се търсят кожени боксерки и кожени чорапи. През зимата този им маниер не е особено забележим, просто защото хората са заети да си духат в пазвите, барем им стане по-топло, и да си купуват водка, за да има за лятото. През пролетно-летния сезон обаче коженото облекло се набива на очи. За да илюстрирам по-точно, представете си един мазен, гаден варненски автобус през август. Гъч. Софиянци се псуват на шопски, варненци - на варненски, а немските баби седят и се чудят как да си купят по-евтини дрехи на битака, за да лъжат внуците си, че това, бабиното, е оригинална топка "Пума", а пък това - хем колан "Версаче", хем лаптоп. На фона на цялата тази пъстра картинка фиксираш човекът-МЕТАЛИСТ е застанал до целокупната нация, облечена в максимално къси шорти, и, йессссссссссс, къси поли (ДА ЖИВЕЕ ОНАНИЗМА БЕ МАЙКА ВИ ДА ЕБА!). Та тази личност, разбира се, се е облякла със:
- фланелка (черна, кожена), с апликация (черна, кожена, чете се само на пълнолуние) "Айрън Мейдън путко курво пич" или някакъв подобен текст
- анорак (черен, кожен), с апликация (черна, кожена) "АКО НЕ БЯХ МЕТЪЛ СЕГА НЯМАШЕ ДА СЪМ ПОТЕН КАТО СВИНЯ"
- шапка (черна, кожена)
- очила (черни, кожени)
- 327,4 пъпки (черни, кожени)
- яке (с два пласта кожа и PVC дограма), по възможност с шипове, самурайски меч и изкуствен хуй, който да стърчи от него
- панталони (черни, кожени, по краката)
- кубинки (черни, кожени) с развързани връзки (айде сети се от какво са направени връзките), понеже не умее да си връзва обувките

От този индивид се носи отчетливата миризма, която непосветените ще усетят едва в деня на Апокалипсиса, когато всички ще лапнем кура на Черния господар и Световният океан ще се превърне мигновено в потни секрети, пикня и Спарени Мъдури™ (всички права на марката "Спарени Мъдури" принадлежат на kvi_5_leva entertainment и нарушението им ще доведе до наказателно преследване с армия травестити). Ето ТОВА е металистът.

3. Социално поведение
Метълът не е метъл, защото се движи в някакво нормално общество. Хората, които не са облечени според каноните на предната точка, и не слушата "правилната" музика (т.е. такава със звучността на конска пръдня насред леярна в сряда по обяд. Не, дори аз не знам защо точно в сряда, просто нямаше как да е събота и неделя, понеже тогава конете в леярната четат за простотиите на Дони Войвода). Та, след поредните прекомерно дълги скоби се връщаме към темата. Метълът не може да си позволи да говори с теб, ако не си му на нивото. Да си на нивото му означава да започваш всяко изречение с "Копеле" и да го завършваш с "мазния кур на Черния Господар" или "Айрън Мейдън", или "няма да ни продадат кафе, нямаме 18 години". При всички други ситуации биваш възнаграден с леден поглед, засмукване на зле поддържания мустак и коментар "мама ако те познаваше нямаше да ми дава да си играя с теб. Ама не и казвай, че съм навън след залез слънце".

4. Ежедневно поведение>
Ежедневното поведение на метъла не е свързано с неговото социално такова, тъй като той принципно си седи сам вкъщи и размишлява за смисъла на живота и доколко той е застъпен в песента на "Айрън Мейдън" <вкарай тъпо име тук>. Ето защо истинският металист, който, разбира се, е леко инфантилен, си надува метъл вкъщи и започва да скача на покритото си с кожени мечета (плюшената им част е умело покрита, понеже мама отдавна им се кара, че отказват да влязат в пубертет и това НЕ Е НА ХУБАВО) легло и хвърля кожени възглавници по най-близкия жив обект, сиреч локалната си сестра. След това металистът си облича кожените аксесоари и започва да дефилира пред огледалото. Малко по-късно се курдисва и пред майка си, на която гордо, в стил "маймуна си показва фъшкията на посетители в зоопарка", демонстрира как правят истинските мъже. След това му забраняват да стои след 9 вечерта и той се чувства депресиран.

5. Религиозни убеждения
Религиите на метъла са две - ХЕВИ МЕТЪЛ БРАТЧЕ ПУТКО и ВЛАСТЕЛИНА НА ПРЪСТЕНИТЕ БРАТЧЕ ПУТКО (за кратко религията се казва братчепуткизъм). Властелинът на пръстените (което членувах грешно горе, и вече почва да ми писва да пиша простотии в тия скоби) е важен поради факта, че съчетва хомосексуализъм, ниски хора и епическа атмосфера във филм, който продължава 8 години и хората, които са го изгледали се залепят за канапето пред телевизора и повече не стават, поне докато не ги изшкурят от шибаното канапе. Ето защо по-време на социални сбирки на метъл субобществата могат да се провеждат следните занимания: слушане на кофти музика с още по-кофти качество на магнетофона на баба ("понеже мама ми взе уредбата - каза, че ми е паднал успеха, а пишката ми още не е пораснала") и куфеене с кожени дрехи при температура от 900 градуса по Целзий, дискутиране на образа на Фарамир, син на Барамир, син на Карамир, син Ларамир, син Ебисипуткатамайнарир, син на Тищонесиебешмайкатамир, и гледане на цялата трилогия педалски филми от начало до край. През свободното си време освен да подскача диво по леглото и да бие сестра си с меки предмети, истинският металист чете Властелина (разбирай своята собствена, персонална Библия) на касетофон, после си слуша гласа и се чуди защо, аджеба, е на 20 години, а още живее при майка си и не е влязъл в пубертет и не може да блъска чикии.

С това общо взето покриваме само малка част от безспорно колортния характер на металиста. За повече информация пишете на orlinator@mail.bg или в нашия новооткрит форум, който така или иначе ще си седи...

Ваша Генка. Не, грешка, Орлин.

35 Comments:

  • Абе не знам какво са ви направили толкова металистите та ги плюете така..... не знам дали сте рап-ъри или чалгари или каквото там сте, обаче този глупав смисъл в думата "метъл" въобще не можете да го възпроизведете. Да не говорим че съотношението интелигентен метъл с/у интелигентен чалгар или рапър и неколкократно (забележи, НЕКОЛКОКРАТНО), отделно че в повечето случаи няма такова нещо като вечерен час или такива простотии. От кожените дрехи важно е само коженото ЯКЕ, другото по принцип обикновено трябва да е черно каквото и да е (за незапознатите с цвета, освен кожата има и други черни дрехи). Дългата коса е фешън в голяма част от случаите, но ако си пуснете чуждестранна метъл група в повечето ще забележите отсъствие на дълга коса....... абе какво да кажа, за тоя сайт вярно е пъъъъъъъълна простотия!!!!

    By Anonymous Анонимен, at 29 януари 2005 г. в 10:25  

  • Уважаеми квото ти е там името,

    Ти видимо имаш следните проблеми:
    1. Взимаш се прекалено насериозно - трябва да си наясно, че да принадлежиш към някакво субобщество абсолютно винаги ще доведе до насмешки, подигравки и прочее простотии, но истината е, че ако мога да ви изям вербално, ще ви изям вербално.
    2. Надявам се сам разбираш, че таргет аудиторията на сайта не се състои от хора с особено висок интелектуален капацитет, или такива с особено нисък, тъй като идеята е да е общодостъпен и забавен. Ако беше почел малко книжки вместо да ходиш да си правиш тестове за интелигентност, щеше да знаеш, че взимането на дадена група на подбив е особено ефектен начин да привлечеш популярност, внимание, и т.н., а какво друго е един сайт, бил той за простотии или за ТИРове, ако не крясък в огромното Интернет пространство, сиреч опит да бъдеш забелязан?
    3. Бъди убеден, че заплахите ти със физическа саморазправа няма да ти помогнат особено - ако някой е достатъчно прост за да дойде да ме бие, значи си е комплексиран на принципно основание. Освен това, доколкото познавам метъл културата, щом си решил да постваш тук, вероятно си от типа метал, описан в статията, и ме съмнява, че мама ще те пусне да дойдеш да ме биеш... Съжалявам.
    4. Не се стягай чак толкова, по-голямата част от музиката, която слушам е метъл. Да, призанавам, и Мейдън слушам, и Мотърхеад, даже и Слипнот. Но бъди сигурен, че ще продължа да си правя тръпка де.

    С уважение,
    Леля Ти Генче.

    By Blogger Govnyo, at 29 януари 2005 г. в 10:37  

  • Ami moga samo da ti se izsmeq na ograni4enoto mislene i da se pomolq za teb, 4e nqkoi den 6te poumneesh i nqma da si takyv drebnav i ograni4en..ina4e prodyljavai da slu6ash "pravilnata" si muzika, koqto i da e tq...4alga predpolagam .......ina4e me porazsmq priznavam...

    By Anonymous Анонимен, at 4 февруари 2005 г. в 21:30  

  • Ох, и аз на това се надявам.

    By Blogger Govnyo, at 4 февруари 2005 г. в 23:09  

  • ae momcheta smenete si dilarite ...
    inache moeto mnenie za metalite e slednoto - > neka da si slushat tam heavy metal ili death metal ne mi puka , ma ot kuf zor se oblichat po tozi nachin , qko draznqt ...
    btw 03.08.06 - SLIPKNOT !!!! aidee she se mree :) are peace \/

    By Anonymous Анонимен, at 9 ноември 2005 г. в 21:59  

  • awe "pisatelq" q malko se subydi i pomiri6i begoniite.tva ne znam kak si go pisal,ma razbira6 tolkova za metalite [dori i da e gavra,vse taq] kolkoto az prokletite formyli na trigonometriqta.a i vlastrelina ne e pedalski film.ti pedalski film gledal li si?mai ne,6tot si li4i prosto.
    q pak si pomisli predi da si pyska6 izmi6liotinite,a i 6to ne napi6e6 za 4algarite?to e po4ti su6toto,samo trqbva da maxne6 kojata i 4ernoto,i da gi zameni6 s "nenormalnata kombinaciq ot grozno i grozno.kakto i groznotono rozavo prekaleno kuso potni4e,det dava na izqva vsi4ki maznini [koito 4algarq si vtulpqva 4e gi nqma,za6toto TOI PROSTO E SUVUR6EN!] ili ne6to ot tozi sort.izpolzvai vuobrajenieto si.kat gledam ne ti e bilo trygno.sigyrno si sly6al metal dokato si go pisal

    By Anonymous Анонимен, at 28 март 2006 г. в 22:12  

  • В интерес на истината слушам главно метъл, редувайки с турбо-фолк в случаите на онова особено пещерско вдъхновение, което кара земята да се върти около теб и да виждаш на Емилия баджака да описва ефектни фигури около теб...

    Гавра е, братле. Пълна и безусловна гавра. Всяка думичка. Мога да ти кажа и как ми дойде вдъхновението - пътувах си в автобуса и фиксирах един млад човек, така на видима възраст към двайсетака. Навън беше от горещо по-горещо и май само мисълта за някоя хладна биричка, придружена от морски вълни и циганки, които нагъват кренвирши на Градския, ме крепеше да не се разпадна на съставните си части, оставяйки просто + Q в някое лайняно уравнение. Оф, да се еба в поета - та пича си беше инсталирал краката в кожени панталони, които беше гарнирал със съответното кожено яке, кубинки и разбира се - чепната тениска на Мейдън.

    И в тоя момент ми хрумна, че тия хора не са наред. Така ще да се е стигнало и до този текст.

    Колкото до "Властелина" - ами естествено, че не е педалски. Аз нищо педалско не виждам във филма. Обаче мога да се занясам, понеже актьора, който играе Гандалф, е педал - капиш? Основното е да има сеир, някой да се върже, да се получи развлекателен сайт от ново поколение...

    Иначе сега съм се насочил към доста по-сериозна литература, ако се интересуваш от образци - мейла ми е orlinator маймунка mail.bg.

    Айде жив и здрав.

    П.П. Чалгарите дори не са смешни.

    П.П.П. (добре е да пиша на латиница май, ама...) Ще се видим на Monsters of Rock :)

    By Blogger Govnyo, at 29 март 2006 г. в 0:44  

  • абе мн готина статиика брао пич евалата

    By Anonymous Анонимен, at 29 август 2006 г. в 16:21  

  • VARG ти си мноо "як"пич!.
    Маи си простичЪк - Баяят,
    хеви металът е сЪздаден мнооооооого преди ти да се родиш!
    Но ти е простено :)НеразбираШ
    аС Съшто сам метал "металист"
    И сАм Мноо прост Ама ти си "уником"!!!
    Кажи това на милионите фенове на тази музика !
    Не е нужно да си облечен като метал или да смърдиш или квото и да било друго...
    Просто трябва да слушаш тази музика!!!!!!
    Секи избира как да изглежда , теб какво те интересуват другите ??????
    Гледаи си живота стига си избивал комплекси , че неси като тях и че неправиш каквото си искаш като "МЕТАЛИСТИТЕ"!
    Можеш само да завиждаЖЖЖЖЖЖЖ
    Маи бая метали са те били А ако неса можеш да кажеш своите думи на концерта на "CANNIBAL CORPSES":))))
    Можеш да се пробваш да "драскаш"такива "ДУМИ" в някои долен вестник -ШОК-помисли си :))))

    By Anonymous Анонимен, at 19 октомври 2006 г. в 17:54  

  • Ако бях лишен от умствен потенциял или какъвто и да било разум бих мислил по същия начин, като субекта който го е писал т'ва.Селенията на първо място обаче.Нека бъдем селяни, нека оплюваме ъндърграунд обществото, защото така ни изнася и сме тъпи и ограничени българи.Акъла на 90% от хората не им стига да пуснат обява във вестника а камоли да разсъждават по какъвто и да било въпрос свързан със заобикалящия ги свят.. за това си мисля по време на буря, че господ си пали цигарата ... и голямото бум и "онея светещите неща" са звукът и светлината от запалката на ГОСПОД. Аз се подчинявам на ваща плиткоумна представа за идин миталис.Както би казал дядо Петко от село разстрелци след 2-рата чашка първак... и би се гътнал от стола.Иначе със здраве.ко бях лишен от умствен потенциял или какъвто и да било разум бих мислил по същия начин, като субекта който го е писал т'ва.Селенията на първо място обаче.Нека бъдем селяни, нека оплюваме ъндърграунд обществото, защото така ни изнася и сме тъпи и ограничени българи.Акъла на 90% от хората не им стига да пуснат обява във вестника а камоли да разсъждават по какъвто и да било въпрос свързан със заобикалящия ги свят.. за това си мисля по време на буря, че господ си пали цигарата ... и голямото бум и "онея светещите неща" са звукът и светлината от запалката на ГОСПОД. Аз се подчинявам на ваща плиткоумна представа за идин миталис.Както би казал дядо Петко от село разстрелци след 2-рата чашка първак... и би се гътнал от стола.Иначе със здраве.И както казваше някога чичо Шамара и много поздрави на майка ти.

    By Anonymous Анонимен, at 21 октомври 2006 г. в 13:39  

  • Asimo:
    За човек с твоите невероятни дарби е направо малко стряскащо, че не си усвоил иначе не особено сложния правопис на думата "потенциал". Иначе похвално - като всеки интелектуалец умело структурираш мислите си, кодирайки ги за простосмъртните като субекта, имал наглостта да напише тая статия и оставяйки имплицитното им значение да се забие като трион в светлите съзнания на останалите интелектуалци от кожената мафия.

    Функцията на повторението, за съжаление, не можах да разбера, но сигурно и такава има - не смея да отдам това, което са ме учили, че е слабост в един текст - в частност, повторението на половин абзац от него в следващия - на толкова тривиална причина, каквато би могла да бъде някаква, не дай си Боже, техническа неграмотност.

    Иначе за хала на българите си много прав - даже ще си позволя да добавя, че неспособността ни да възприемем един хумористичен текст като такъв е още една причина да сме напълно несъвместими с европейския манталитет и начин на мислене.

    @anonymous:
    Моето момче, да не си сформирал група Cannibal Corpses в свободното си време, щото аз знам за една друга, Cannibal Corpse - за Corpses сериозно не съм чувал, може би ти като по-adept металист ще ме просветиш.

    Иначе ми е много интересно как, предвид всичките тия заплахи, появили се година и нещо след написването на материала и година от последния пост в ЕП, така и не се намери кой да ме набие. Аз с нетърпение го очаквам този момент, даже можете да ми драснете един и-мейл и ще бъда така добър да ви пратя адреса си, местата, които посещавам най-често, придружени със снимка, за да не се объркате при набега си.

    P.S. Между другото, момчета, с демонстрирания кретенизъм правите доста по-кофти реклама на музиката, която слушате, от колкото аз с поста, който толкова ви е възмутил.

    Айде със здраве и както се казваше в една песньовка - "Ало, Барт ми, стига с тая простотия, пусни Анелия и сипи по ракия!"

    By Blogger Govnyo, at 21 октомври 2006 г. в 17:25  

  • Shiban typ kompleksar vzemi izlez malko na vynka stiga si sedql pred pc to che gledam ne ti se otrazqva dobre...Na jivo nadali shte prikazvash taka... To v internet vsichkite ste golqmata rabota... Ama na jivo nishto ne struvate rock&metal... Tva vinagi si e bilo #1 i vinagi shte byde ne kakvi to i da e bilo mizerii bilo chalga ili rap i dr....

    By Anonymous Анонимен, at 22 октомври 2006 г. в 14:01  

  • И какво точно ще стане, ако ти приказвам така на живо? Просто ми е много интересно, наистина.

    By Blogger Govnyo, at 23 октомври 2006 г. в 0:36  

  • Аве ти мръсен,чер мангал ли си,или просто малоумен селянин дебил,слушащ мазна чалга?

    By Anonymous Анонимен, at 28 октомври 2006 г. в 1:04  

  • Така... започвам с това, че слушам метъл (не точно Iron Maiden де), някой да не се обърка... Знам такива индивиди, изглеждащи като горе-описаното момче/мъж, но по-скоро ми е жал за човека. Мен на пример не ме възприемат отначало от две страни - от тази на метълите - защото не приличам на типичен представител на това общество, и от тази на т.нар. "хейтъри", които ме мразят защото чули, че слушам подобна музика.
    Anyway! Виждам, че комантарите пост-вани преди моя, само са обиждали, без да прочетат отговорите на Orlinator-а. Човека каза, че слуша метъл, но кой да го чуе. Призна си, че е само за бъзик. Който се е засегнал трябва да има твърде ниска самочувствие.

    П.П Знам,ч е коментара е закъснял... много...

    By Anonymous Анонимен, at 30 май 2007 г. в 22:58  

  • Верно е много закъснял коментара - като съм го писал тоя текст съм бил примерно девети клас, сега вече май гордо мога да заявя, че окончателно приключих с гимназиалния етап от живота си. Препрочитайки го намирам неща, които бих написал по различен начин (не смислово, аз за простотия винаги имам енергия - по-скоро бих направил нещата с една идея по-смешни, но пък тогава хуморът нямаше да е достатъчно избуял, и така нататък).

    Иначе се радвам, че след четири години се намери един човек, който да разбере тоя станал легендарен пост и който да не ме заплаши с побой или да не ме обяви за интелектуален паразит, който се храни с висшите страсти на останалите членове на обществото. Бих искал и да обърна внимание на останалите малцина читатели на блога, че вече се помещавам на http://oyalnuzov.wordpress.com, не пиша много глупости и общо взето гледам да я раздавам по-сериозно.

    Орлин Ялнъзов

    P.S.
    "и внимавай когато говориш за кубинки някоя да не ти се стовари на главата...метълите забавят, но не забравят........"

    Ми не стана. Сори.

    By Anonymous Анонимен, at 30 май 2007 г. в 23:39  

  • Човече(макар,че би ти похождало повече плужек!),ти явно живееш в отделна,твоя си реалност,в която явно ти си върховната сила,която безпардонно може да лепи етикети,да наказва,оплюва...СЪБУДИ СЕ,виж света,той е готин,щото е шарен т.е. хората са различни и другият срещу него не му пречи,напротив допълва го!За моя радост повечето хора са такива-шарени и толерантни!А не тъпи сиви човечета,които се плашат от всичко различно и се страхуват да бъдат това,което са!Точно като теб!!!

    By Blogger x3mr666, at 20 юни 2007 г. в 15:26  

  • ае ти Орлин ли си ястребин ли си не та знам ама мога ли аз аджаба да го налузя на майка ти в маимунската путка е гейзер недоразжит... смешка на природата си ти е бухал проскубан с тжоите хвъркати и необосновани педалски изказвания можеш само да са бробаш да праиш впечатление на куцата си грозновата майчица ... дано поне 10 металиста да причинят анален кръвоизлив на изплющяната ти майка ушат червей недоразвит

    By Anonymous Анонимен, at 19 октомври 2007 г. в 0:39  

  • Вижте ся...
    Според психолозите тези които слушат хард музика като метал,хаус,електро,транс и т.н са хора с чуствителен слух.Това са хората,които мозъка им сам подбира тези духовни потребности.Сигурно не си забелязвал при хауса или при метала че има по голяма динамика,ритмичност и смесване на звукове с различна честота... Сигурно не можеш да ме разбереш.
    това може да се стори даже и опасно,защото(рядко се случва) който осъзнае че ЦНС(Централизирана Нервна Система) понася някой вид музика или даже звуци е способен на много не типични неща.(Това за ЦНС е сериозно,не се опитвам да разсмивам някой.)Сега това нещо наречено чалга е силна деградация на българския народ.Как българи 6те слушаме турска музика с български текст???Вие не осъзнавате ли че така братя роми се доближават до нас???Сега например по кръчмите звучи само чалга защото българите вече са почти деградирани и ако в кръчмата не звучи циганска музика то тя няма да има клиенти...Но!!!
    Скоро на българите ще им писне това всичко и ще се вдигнем на нещо като "бунт"(не говоря за Волен Сидеров или нещо подобно).
    Сега сигурно ще ме попитат :ако не чалга то какво да се пуска по кръчмите...?-Ами,има много други видове музика като клубна,джаз и т.н.зависи от заведението ( само да не си мислите че слушам джаз).
    Обаче това е само шега.Хора не го приемайте на сериозно...
    Не искам да обидя никой.Аз например слушам хаус.Написах този коментар защото виждам че има заплитания в някои разбирания...
    Но нямам нищо против тази статия.Обичам да се веселя...

    By Anonymous Анонимен, at 28 февруари 2008 г. в 22:38  

  • awe orlinator4e ti za kakuv se misli6 we?!vseki si ima sobstven vkus i ti nqma6 nikvo pravo tuka da mi pi6e6 razni prostotii.da ne bi tvoite 4algarii da sa po-qki we?!be kvo se zanimavam s tebe.are 4e me grazni6

    By Anonymous Анонимен, at 21 март 2008 г. в 23:45  

  • Хах, това ми хареса! Въпреки че съм метЪлист го смятам за доста забавно. На всеки е нужно понякога да прочете по някоя пародия за себе си и за вкусовете си, за да не започне да се взима много на сериозно ;)
    А за тези, които се засягат: Хора това е само майтап, а дори и да не е, какво ви интересува? Аман от комплексирани хорица, които подскачат всеки път, когато някой им каже нещо напреки!
    Айде със здраве!

    By Anonymous Анонимен, at 19 август 2008 г. в 23:27  

  • Epik Phail!

    By Anonymous Анонимен, at 11 декември 2008 г. в 4:49  

  • куп онанисти коментират статия от преди 4 години, впечатляващо е...

    презумпцията че щом не слушам метъл слушам чалга демонстрира, че архетипът от статията може би не е съвсем неоснователен.

    By Blogger Govnyo, at 11 декември 2008 г. в 10:57  

  • ponqkoga e po qko da 4ete6 komentarite otkolkoto statiite otgore e napisano ejednevna prostotiq kvo iskate da ima ootdolu razmi6leniq za sofokul li? :D

    By Anonymous Анонимен, at 10 февруари 2009 г. в 19:46  

  • neznam koi go e pisal tva za metala ama e pulen zadnik i ako go vidq 6te go naritam ti kvo da ne si ot oneq fe6an4eta deto se mislqt za koi znae kvo ako ne ti haresva metala ne go slu6ai dosta tupo e tva ot tvoq strana

    By Anonymous Анонимен, at 10 март 2009 г. в 11:08  

  • що да не пикая на мазната путка на майкати бе шибан боклук умирай в кофите бе копеле нещастено

    By Anonymous Анонимен, at 2 септември 2009 г. в 12:20  

  • До автора: Ще кажа само боли та главата пич. Има 2 варианта: 1 Доста си тъпичак и си решил да се заяждаш ей така колкот да има ко да пишеш. 2 Имаш пипи у тиквата и си решил да се заяждаш и да гледаш сеир после, щот си нямаш работа. И в 2та варианта имаш сериозна нужда от психиатър, психоаналитик, психотерапевт или обикновен психар да те смъкне обратно на земята, че сериозно имаш нужда от това... Айде със здраве.
    П.П. Никой няма да дойде да те набие, просто щот не им са занимава с лайно кат тебе ;)

    By Blogger svetyl4o, at 9 септември 2009 г. в 17:04  

  • аз съм автора, продължавайте да пишете това е мегазабавно, особено тва че съм бил нещастЕно копеле

    By Anonymous Govnyo, at 10 септември 2009 г. в 13:29  

  • тоя дето ми вика копеле нещастЕно сигурно като съм писал горния текст и още не са му били паднали ташаците

    By Blogger Govnyo, at 10 септември 2009 г. в 13:30  

  • [url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx/][img]http://i048.radikal.ru/0910/57/9a759e833d4a.jpg[/img][/url]

    10605 movies of premium DVD dignity

    We be subjected to thousands of the hottest movies you've been waiting to ready for! And they're now nearby in Hi-Def!
    These movies are playable on most viewing devices including iPod, PDA (HandHelds), PC, DVD & DivX players.
    There are categorically no limits. Download as much as you penury with incredibly high speeds. No additional software is required!
    Simply click on a tie-up, download a cinema and superintend it on your favorite player.

    [size=4][url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx]Sign Up[/url] today and forget about buying or renting DVDs offline. [/size]


    [url=http://movies.aoaoaxxx.ru/][img]http://i038.radikal.ru/0910/6d/1c3f50e4ddf0.jpg[/img][/url]





























    [url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx][b]TOP 40 BEST Movies:[/b][/url]
    Fierce People
    Day Without a Mexican, A
    Robe, The
    Real Genius
    Alien vs. Hunter
    Air Force One
    Into the Sun
    Cloverfield
    Halloween
    Other Boleyn Girl, The
    Kill Switch
    Mission: Impossible III
    End of Days
    Gerry
    Nowhere to Run
    Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi
    Dodge City
    Plumm Summer, A
    April Fool's Day
    Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe, The
    Austin Powers: International Man of Mystery
    Jack and Jill vs. the World
    Sabrina
    50 First Dates
    Mr. St. Nick
    Killer Bean Forever
    Just Like Heaven
    Nick and Norah's Infinite Playlist
    Shining, The
    Six Reasons Why


    [url=http://nsigcommunity.com/members/ahdjacjuk10.aspx]Breaking and Entering [/url]
    [url=http://exchange.si/members/antonmushketov4.aspx]Pink Panther, The [/url]
    [url=http://cherryvalleylife.com/members/zahidbistrogla.aspx]Lolita [/url]
    [url=http://bounci.tv/members/anzhelabolshin6.aspx]Deep Impact [/url]
    [url=http://blogs.mynd.ath.cx/members/kornejvernachev.aspx]Othello [/url]
    [url=http://forums.quark.com/members/fridaljakov54.aspx]102 Dalmatians [/url]
    [url=http://mcgeefamily.biz/members/renataevtjushkin.aspx]Marathon Man [/url]
    [url=http://bounci.tv/members/anzhelabolshin6.aspx]Karate Kid, Part II, The [/url]
    [url=https://www.nbhope.org/members/artemijstepiki.aspx]Dirty Dancing: Havana Nights [/url]
    [url=http://labnet.cc.isel.ipl.pt/members/ilijatrepov21.aspx]Mystery, Alaska [/url]

    By Anonymous Анонимен, at 1 януари 2010 г. в 2:48  

  • [color=#69c]
    Приветик! И кстати.. есть мега мысль по[url=http://www.pi7.ru] видео[/url] порталу Думаю вам понравится

    [url=http://www.pi7.ru]анюта [/url]
    aнекдот для разнообразия :)

    Прихшдит мужик в публдичный дом, снимает себе девку и занимается с ней сексом. Рут откуда ни возьмисьл вламываюсят менты с облавой. Всех посторили в коридоре и начали дознания:
    - Ты кто? Простиуттка?
    - Нет, что вы! Я массажист!
    - А ты?
    - А я делаю педикюр!
    Мужик не выдерживает и гооврит:
    - Не, вы только посмотрите на них! Сейчас окажтеся, что просритутка тут - я! ! !

    Я 5 часов блуждала по стеи, пока не вышеал на ваш форум! Думаю, я здес останусь надолго!
    прошу прощения за опечатки.... очень маленькая клавиатура у PDA!

    [/color]

    By Anonymous Анонимен, at 10 февруари 2010 г. в 1:27  

  • Hello. And Bye.

    By Anonymous Анонимен, at 21 март 2010 г. в 17:27  

  • музиката е начин на живот - Слушаш чалга, значи скачаш върху масата която се храниш заобиколен от тъпи кифли кадето две смислени думи не могат да подредят. Рок музиката е на обгърнала цялата планета. Дали се схващат двете разлики ... ...

    By Anonymous Анонимен, at 9 септември 2010 г. в 12:06  

  • Хах На а един метъл концерт ще съберат повече хора от колкото на 5,че и повече ч***а концерти

    By Anonymous Анонимен, at 22 април 2011 г. в 0:15  

  • ей,вероятно си много,ама много тъп! не знам кой ден някой ще хване да те пребие...на мен лично не ми се занимава. продължавай да плюеш метъла и метълите...колкото и да го правиш нас ни има и се справяме добре и без теб

    By Anonymous Анонимен, at 26 юли 2011 г. в 15:25  

Публикуване на коментар

<< Home