Ежедневна простотия

петък, януари 21, 2005

Уикенд простотия - Дони Войвода - Първи Повдиг (част втора)

Рубриката Уикенд се публикува в петък, просто защотото в събота и неделя авторите на този сайт няма да са близо до компютрите си и ще са физически неспособни да ви зарадват с нови простотии

...
Малко по-късно, войските на Дони Войвода решиха, че е крайно време да превземат турското укрепление Чок Байалдъм Карагяур. То се намираше близо до китното българско село Приебци, и дружината на Дони Войвода възнамеряваше да щурмува първо населеното място, а после и крепостта на турския башибозук. Щеше да се действа в прикритието на нощта, и акцията трябваше да привърши мигновено.

Беше някъде към единайсе, единайсе и половина, ама не на обяд, и нашите герои видимо се правеха шахмат. Дони изпи три манерки греяна ракия и изпя шест пъти "Стани, стани юнак балкански", така че дори заптиетата на конака в Лондон го чуха, а пък другите му пригласяха с "Доко, Доко" на изгряващата тогава френска звезда Кондю (ударението е на последната сричка). Те се хвърлиха на хвърковатите си коне и тръгнаха надолу, към Приебци. Дони Войвода се чувстваше изнасилен от живота, а не само от Стамат на предната вечер, защото беше заправил да сложи седло и топките му се намираха в гърлото. Той драйфа 6 пъти за 5 минути път с коня. Накрая видяха селото. Дони Войвода извади меча и умело резна главата на първото заптие, което видя, което каза едно звучно "Мууууууууууууууууу!", след което цялото стадо "заптието" се затичаха след узурпатора Дони. Само след секунди той биде откъснат от дружината си и съборен. Там кравите го погледнаха, а Дони, вплетен в последен танц за смърта, се хвърли да суче вимето на едната. Друга крава обаче му събу потурите и започна да облизва наточения му член. "Секс за пари, путко, секс за пари" мислеше си Дони, осъзнавайки, че ако не успее да задоволи нуждите на кравите ще плати за това с живота си.

Когато кравите вече привършваха дойде един овен. След явен процес на комуникация между кравите и овена, Дони беше прилично понаръган в гъзягата от рогата на животното. После, овенът си изкара масивната пишка и умело я вовря в лявото ухо на Дони. Хуят му мина през мозъка и достигна чак до сърцето на Дони, което биеше от радостно вълнение - та Дони все още не беше ебан в ушите. С яростни движения овенът пръскаше радост, изкъртвайки и без това тъпата тиква на Дони посредством безумните си движения, наляво-надясно, нагоре-надолу. Дони усещаше предстоящия оргазъм. С бурно "Ехааааааааааааааа!" той свърши, пръскайки ушна кал, мозък, кости, зъби и кръв. Овенът този път реши да обгъзи Дони, та го наеба едно свежо и в гъза. После стадото реши да прости на Дони Войвода за греховете му и отстъпи, ала той вече знаеше, че му предстои много трудна задача - да достигне до дружината си, която сигурно вече героично беше завзела селото и се мъчеше да вземе крепостта.

Дони Войвода бавно, но сигурно се придвижи към селото, където видя изоставения си кон. Хопна се с него и се засили. Топките му вече бяха в стомаха, когато хвърковатото животно се препъна. Дони извръши ефектно излитане от коня и се понесе напред като топка за американски футбол, премина през един прозорец. Полетът му завърши с нещастен сблъсък между единствените му два зъба и кура на притежателката на къщата. Тя се казваше Марин и в момента носеше цървули на висок ток докато си изписваше веждите, преди да заспи. С ехидна усмивка тя обясни на Дони какво следва, след което фиксира липсата на топки около пишката му и образувалата се дупка по посока корема. С бясна скорост Марин Травестита си забоде мазния кур именно в тази празнина, докато Дони безпомощно се опитваше да избегне хватката на смъртта. Но не би... Един вътре, един навън, един вътре, един навън, и така в следващите два часа. Дони не се усещаше. По принцип. Влиянието на ракията се беше изпарило, но когато Марин триумфално свърши върху вече увисналата пишка на нашия герой, омазвайки я цялата със сперма, която миришеше на бобена чорба, той усети болката от своето съществуване. Внезапно го напъна революционен напън, той си вдигна пишката, халоса с нея педераста пред себе си и с див скок се хвърли през прозореца, за да падне върху верния си кон. По старо филмово клише, коня беше отишъл на съседната ливада и кротко пасеше, та Дони си наръби тъпата чутура, след което тегли на своя Буцефал една люта попържня, както само българин може, и се дислоцира по посока крепостта.

Навсякъде се виждаха знаци за опустошителната дейност на групировката от хайдушки тип. На едно място Дони Войвода видя една котка, вече мъртва, и с див ентусиазъм я изяде. След това той повърна, тъй като котката не беше убита по време на хайдушката инвазия, а доста преди това, сиреч беше си чиста мърша. С нескрито удоволствие в очите Дони си завря наточения член в драйфаното - винаги знаеше, че си има скрит фетиш, но не му беше хрумвало, че с драйфано е толкова яко.

Той стигна до края на селото и видя отстъплението на своите войски...

Очаквайте след уикенда:
- пълна версия на интервюто с Гони Данчев, с нови въпроси, които не бяха публикувани в предната версия
- още много тестове
- игра с награди