Ежедневна простотия

неделя, януари 30, 2005

Уикенд Простотия - Да помогнем на бедните деца от Брахмапутра

Уважаеми читатели, апелирам към вашето внимание към един от най-болните хуманитарни проблеми в последно време - кризата, възникнала в Брахмапутра след инвазията на индианците-бръмбари, кръвожадно племе, състоящи се от индианци, които, е, да си признаем, се състои най-вече от бръмбари със сериозно количество пера по тъпите чутури. Именно тези опресори в момента са завзели властта в Брахмапутра, държава, която дотогава се радваше на свободно слово и множество вестници, занимаващи се най-вече с разширяване употребата на пестицидите като средство за анално отваряне на мишките-гъбарки, и с популяризирането на писмените медии като тоалетна хартия, тъй като дотогава Брахмапутренското население упражняваше свободната си воля посредством категоричен отказ да ползват тоалетна хартия (Брахмапутра в буквален превод от брахмапутренски означава "страната на немитите гъзове"). И така, АПЕЛИРАМЕ КЪМ ВАС, дарете каквото имате - я бутилка водка, я пакет цигари, я оня анцуг, който преебахте като се изпразнихте предната вечер, за да помогнем заедно на Брахмапутра. Ето и за какви инициативи става дума:

Изпращане на хуманитарни помощи за Брахмапутра
Нашата асоциация - Европейска Брахмапутренска Асоциация за Хуманитарно Трансформиране на Индианските Тъпанари, Ахмаци и Шанаджии, които Атакуват Консерви с Арпаджик (ЕБАХТИТАШАКА) смята, че децата във всяка държава имат правото да консумират алкохол и тютюневи изделия и това им право не може да бъде нарушавано от чуждестранни опресори, каквито със сигурност са бръмбарите-индианци. Ето защо молим вас, щедрите почитаели на изкуството на простотията, да помогнете, кой както може, кой с каквото има, да дарим на децата от дома за Изостанали Брахмапутрянци с Ампутирани Тирбушони (Ибаневско) една незабравима събота с бутилка алкохол и цигара в ръка! Екипът на Ежедневна простотия лично гарантира, че сам ще отиде до Брахмапутра, за да помогне на тийнейджърите, които в момента биват мачкани от бръмбаро-индианския чехъл на зверското отношения, отцепени от майките си, които са цанени за курви на капиталистическия елит в държавата.

Изпращане на слона Стамат да помага на населението на Брахмапутра
Скоро, ИБАХТИТАШАКА закупи специално оборудван слон, който трябва да бъде обучен и закаран до Брахмапутра, за да помага на местното население в ежедневната работа - създаване на вятърни мелници, силиконови технологии и откриване на топлата вода, която за съжаление още не е внесена в България. Въпреки това, слонът все още не е обучен, тъй като финансовите средства на нашите спонсори (водка "Спирт" и бардак "Свирки у гъза и у путката")не можаха да осигурят нужните средства. Нуждаем се от десет деца, препоръчително малки, които да послужат като храна на наш Стамат, както и от солидна сума в марки, за да го обучим да пърди на боб и да сере по команда. Не забравяйте, ние не искаме гражданска война - Стамат няма да напада бръмбарите, той просто ще послужи за добруването на целокупния брахмапутренски народ!

Изпращане на една кофа лайна в Брахмапутра
Тъй като Европа е на челно място в световната класация на континентите-фекалопроизводители, ние смятаме, че Брахмапутра трябва да получи мостра за това как да произвежда висококачествени лайна, които да бъдат конкурентоспособни. Чрез обогатяването на местното население посредством ноу-хау, и демонстрации на Ежедневна простотия за различните типове лайна, както и за тяхното качество (определя се от количеството несмелени семки на литър лайна), ние възнамеряваме да докараме просперитет на местните и по този начин да им дадм силата да изгонят узурпаторите от своята страна! За съжаление, ние сме само трима, и сме неспособни да генерираме достатъчно бързо кофата с лайна. Ето защо ви молим да закупите, на минимална цена, един буркан, в който да серете. Не забравяйте, че освен за да ни изпращате лайната си, бурканът може да бъде и източник на много забавления - така например, когато бъде напълнен с лайна той става за хвърляне от балкона, особено ако живеете близо до оживена пътна артерия, така че да ебете майката на всички шофьори пред вас.

Изпращане на порносписания, плакати и чалга касети за бедните шофьори на каруца в Брахмапутра
В Брахмапутра автобусите и влаковете все още не са навлезли, и местното население използва т.нар. каруци, за да се движи в рамките на населението. За съжаление, шофьорите не получават достатъчно заплащане и могат да си позволят само местната версия на нашенската ракия, което не им позволява да изпълнявате важните си социални и обществени (тия работи значат едно и също бе да ебам майка му) функции в границите на държавата. Ето защо ние настояваме да изпратите плакатите на трибуквени певчески формирования от вида Лия, Ина, Гена, Жечка, Ивана, Анелия, и тъй нататък (последните бяха някакси нетрибуквени, ама кво те ебе). По-голямата част от каруците имат инсталирани касетофони, което означава, че трябва да изпратим само касети с нужната за целта чалга музика, която ще помогне на застрашените шофьори спокойно да си изпълняват задълженията и да носят нужната доза адреналин на клиентите си.

Благодарим ви за вниманието.
ИБАХТИТАШАКА
Кликнете тук, ако искате да гласувате за нас