Ежедневна простотия

неделя, януари 30, 2005

Произволни размишления за смисъла на живота

Ся, заглавието на тази статия подсказва, че предстои изключително сериозно статия. Обаче ти, като капацитетен читател знаеш, че сериозните статии никога не започват с култовата думичка "ся". В тоя смисъл, това се оказва една съвсем несериозна статия за съвсем сериозни неща. Обаче, ако си внимавал в часовете по логика, вместо да седиш и да си чешеш мъдите, както прави целия състав на редколегията, щеше да знаеш, че сериозното е несериозно. Абе, сгря накъде бия, заключението е, че освен, че е несериозна, статията не включва и абсолютно никакви простотии за смисъла на живота. Ебахти трагедията.

Най-го обичам с шкембе чорба. Кое бе, да се еба в окосмения шопар? Ами всичко. Ако можех да се еба с шкембе чорба бих го направил, но за съжаление не мога да си я направя вкъщи, а изречението "Мамо, направи една шкембе чорба да мога да я изшибам по царски" звучи малко... как да го кажа... идиотско. Не, грешка, звучи перверзно и гадно, тоест точно като нещо, което бих казал аз когато не съм пиян. Понеже ако съм пиян е по-вероятно да не мога да говоря и да си въобразявам, че съм зелена ципокрилеста махарабаджуга. Ще се сетиш. Летя си аз над зелените полета, като като казвам зелени полета имам предвид зелени полета от шкембе чорба, с плуващи свински хуйове, дегизирани като шкембе в нея. Абе, идилия, като непран чорап, пълен с волска сперма. Ето защо си мисля, че трябва да направят шкембе чорба на желе. Защо, питате вие, му е на тоя идиот, който няма какво да прави във Варна през зимата, а през лятото работи като кундурджия за туристите, иска шкембе на желе? Защото според единодушното мнение на Комитета за Упазване на Работниците (ти кво очакваш, работник да знаеш как се пише опазване?), желето трябва да бъда забранено за всички под 18 години. Понеже всички приятни неща са забранени за лица над 18 години, включително хардкор порното, алкохола и курвите, които са принципно забранени. Идеята за курви на дражета, хардкор порно на желе и алкохол на гризки ме блазни, но тия неща са си забранени, а аз искам да забранят шибаното шкембе, да стане нелегално, така че докато го ям (на желе) да се чувствам добре, завършена личност, ренегат, отказващ да спазва общовалидните правила. Искам веднъж завинаги да скъсам с имиджа си на човек, законно ядящ шкембе чорба, и да стана човек, незаконно ядящ шкембе чорба.

Горните ми мисли вероятно са ви навели на мисълта, че аз консумирам трева и LSD в огромни количества, всеки ден. В интерес на истината, това не е вярно. Жал ми е за олигофрените, които имат нужда от допинг, за да достигнат до моите просташки висоти. Наркотици - не ми трябват наркотици, те няма да ме направят по-прост, защото... ЗАЩОТО ПО-ПРОСТ НЯМА БЕ МАЙКА ВИ ДА ЕБА. ПРОСТО НЯМА. А пък по принцип съм интелигентно момче, разбирате ли, просто съм детето на изкривената цивилизация, някакви ей такива простотии ми се въртят из главата. Искам да се самоубия, да покажа на цялото човечество пълното си величие. Само не съм си избрал сценарий - или ще взема два молива, ще си ги наръгам в носа и ще си хласна главата в масата, което ще доведе до колоритно преминаване на двата молива през носа ми и славен завършек на мизерното ми битие с "Фабер Кастел" в хипоталамуса, или ще се намокря едно хубаво, ще си навия електрическа мрежа и ще се хвана, умирайки в някакъв вечен танц на смъртта, дотогава, докогато абсолютно нищо не остане от дебелата ми плът. Но стига простотии, животът си ми харесва, няма да си пръсвам главата. Единствената форма на дрогата, която ми харесва, е алкохолът - защото реално действа, защото ме катапултира на друга планета. С лоши спомени на сутринта. Защото, да погледнем истината в очите, заради алкохола съм ходил в болница, събуждал съм се полумъртъв в полупразна (или полупълна, баялдисало ми е от тая простотия с песимизма и оптимизма) вана, че и по-лоши събуждания съм имал. Въпросът е, че е важно хубавото, а не лошото - важното е да си живял хубаво, а не да умреш достойно. В тая връзка, случвало ли ти се е да ти се пърди, ама страшно много да ти се пърди, и пред теб да се намира цялата плеяда от хора пред които не трябва да пърдиш, асоциацията на хората, пред които не можеш да пръднеш, да се намира пред теб. Тогава газовете ти се нагъбаркват в корема и ти идва да ги изкараш през устата на шибания чичка, от който зависи целия ти живот. Но не става. Не ти казвам това, за да използваш кондом, а защото от целия живот, путко, няма никакъв смисъл. Живей, това му е майката, топи си кура, топи си пръстчето, топи ако щеш на баба си недопраната шапка...
Кликни тук, ако искаш да гласуваш за нас