Ежедневна простотия

петък, март 11, 2005

Масови протести срещу българския празник Петльовден разтърсиха на 2-ри Февруари редица страни в западна Европа. Тази информация достига до вас с едноседмично закъснение, и за това молим да ни извините. Причината за това е, че нашия кореспондент Курдо Колянков е прекарал това време в кома. На горепосочената дата (2.2.05) той излязал да наблюдава протестите от твърде малка дистанция и е бил нападнат от трима демонстранти, които осъществили с него насилствен полов акт през аналното отверстие, при което пряко били засегнати коронарната артерия, хранопровода и ларинкса. След като отново е в трудоспособно състояние, той ни уведоми, че мнозинството от мъжете на запад били крайно против празнуването на Петльовден.
Протестиращите издигнали лозунги: МУ COCK WANTS YOUNG FLESH!- ПЕТЕЛЪТ МИ ИСКА ШЕПА ПРОСО !, OUR COCKS SHALL PIERCE YOUR ANUS ! -НАШИТЕ ПЕТЛИ КУКУРИГАТ СУТРИН РАНО ! u THE COCKS SHALL FILL YOUR ASS WITH WHITE LOVE !- ПЕТЛИТЕ ИСКАТ БЯЛА ЯРМА С ТРИЦИ !
Тези лозунги всяха смут не само в нашата мила татковина, но и в цяла Европа. Отговорност заа демонстрациите пое анонимната групировка Тhe Flying Cock (Летящият Петел) и призова всички истински мъже да се включат в камппанията им която цели спирането на геноцида на пернатите в България.

Информатор, който желае да остане в сянка оправда съмненията на нашия екип, че в България редица лица имат вземане- даване с Летящият Петел. По потвърдена инаформация това са депутатите от българското народно събрание: Йордан Соколков, Огнян Герджиков, Филип Димитров и Николай Василев, които са загърбили политически различия под общата кауза.

Също така има и внедрени лица в културния живот на България: Руши Видинлиев, Камен Воденичаров, Мариус Куркински, Миро от Каризма, Азис и нашия мил и културен ред. Орлинатор (бел. Орлинатор - ще дойде време за заплати, колега...).
Анонимното лице също така призова българския народ, да не позволи на това движение да се разраства и да брани курниците си до последната капка кръв.
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЗАДНИ ПОМИСЛИ !
Кликни тук, ако след като си прочел поредната порция помия, продължаваш да искаш да гласуваш за нас

2 Comments:

Публикуване на коментар

<< Home